BG 
ЕВРОЗООВЕТ, ВЕТЕРИНАРНА АМБУЛАТОРИЯ ЕВРОЗООВЕТ


     
  Еврозоовет предлага пълна гама стоки и услуги за домашни любимци. Зооветеринарният център в Пловдив, жк Тракия, бл. 193 Б има удобен подход към амбулаторната част. Зоо комплексът разполага със зоомагазин и ветеринарна амбулатория, а във веригата Еврозоовет има и ветеринарна клиника, няколко отлично заредени зоомагазини в Пловдив и Асеновград, лаборатория за изследвания на домашни любимци, хотел за кучета и котки.

* Ветеринарна амбулатория Еврозоовет
- Клинични прегледи и ваксинации на домашни любимци
- Консултации относно гледане и хранене
- Кожни прегледи, преглед на уши и др.
- Ваксинации
- Обезпаразитяване
и много други ветеринарни услуги за домашните любимци.

* Ветеринарна лаборатория Еврозоовет
- Паразитологични и микробиологични изследвания за домашните животни

Еврозоовет разполага с подбран екип от професионални продавач-консултанти, които ще Ви насочат при избора на храни и аксесоари за домашните любимци, козметични продукти, както и относно хранене и грижа за тях.

* Зоомагазини Еврозоовет предлагат разнообразни стоки за домашния любимец - за кучета, котки, гризачи, птички, рибки, влечуги
- зоо храни - висок, среден и икономичен клас
- добавки за домашни любимци
- зоо аксесоари - нашийници, поводи, играчки, четки, гребени, транспортни чанти и легла и др.
- козметика - шампоани, балсами, пудри

* Грууминг - важна част от грижата за домашния любимец. Отстранете замърсяванията, сплъстената козина и миризмите с подбрани четки, гребени, ножици, шампоани и предпазни препарати. Еврозоовет предлага тази комплексна услуга.

- Подстригване и разресване на кучета и котки, включително прически на Йоркширски териер, Кокер шпаньол, Шнауцери, Пудели, котки
- Къпане на кучета и котки
Еврозоовет разполага с вана за удобно и бързо къпане без стрес. Използва само висококачествени шампоани и балсами.

* Заповядайте в Зооветеринарен център Еврозоовет! Екип от висококвалифицирани ветеринарни лекари, продавач-консултанти и груумър отговарят за отговарят за доброто обслужване!

 
         
   
Зооветеринарен център Еврозоовет
ул./бул. Освобождение   №93
квартал/ж.к.: Тракия
бл.  193,  вх.  Б,  (Зооветеринарен център Еврозоовет)
населено място: Пловдив
област: Пловдив
телефон: 032 28 22 22
мобилен телефон: 0878 72 28 03
e-mail: eurozoovet@abv.bg
 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Интернет страницата е изработена от www.it-advanced.com