МЕЖДУНАРОДЕН ИНСТИТУТ ПО АНДРОЛОГИЯ - БЪЛГАРИЯ - Лечебни заведения - Болници Поликлиники ДКЦ - Медицина и Фармацевтика
www.Andrologia.BG

Международен институт по Андрология - Андрологичен център в Медлайн

Международният институт по Андрология разполага с клиники за лечение на андрологични заболявания в Гърция, Германия, Испания и ОAE, а сега работи и в България в сътрудничество с д-р Костас Константинидис - хирург уролог-андролог и д-р Ангел Енчев - пластичен хирург. Разполага със специалисти от всички специалности, които са необходими. Основан през 1990 година точно с тази цел, Андрологичният институт откри решение на андрологичните и урологични проблеми на изключително много пациенти от различни точки на света.

International Andrology Institute (IAI) разшири дейността си, създавайки Андрологичен център в болница Медлайн в град Пловдив, оборудван с високо технологични апарати за диагностика на андрологичните проблеми.

В института по Андрология се прилага богатия опит, придобит от специалистите им, от извършените над 30 000 успешни операции, а така се осигурява най-доброто професионално лечение за естетичен вид и функциониране на мъжките полови органи.

IAI изигра основна роля в съвместното разработване, развитие и подобряване на повечето от съвременните хирургични техники, които в момента се приемат за стандарт по целия свят.

Основната цел в ежедневната дейност на института е благосъстоянието на пациентите като им се предоставя оптимално и безпроблемно лечение. Лекарите - андролози, уролози и пластични хирурзи, а и обслужващият екип, винаги са готови да изслушат исканията на пациентите, правят всичко по силите си, за да изпълнят желанията им колкото е възможно по-бързо и качествено.

Профилактика, диагноза и терапия са трите етапа, помагащи да се запази здравето на пациента. При съвременния мъж, тези три етапа от медицинската дейност намират приложение в андрологията. Въпреки, че Андрология е нова специалност в медицината, вече успя да промени чуството за недоверие в профилактиката, доказвайки че направените навреме изследвания на сексуалните проблеми, което досега се считаше за табу, предпазва от неприятни последици. Диагнозата извади на повърхността бологични фактори, които са причина за мъжката дисфункция. Показва съвсем ясно, че съвременните мъже, които имат проблеми в сексуалния живот, не са задължително психически болни. Лечението даде възможност, с фармацевтични и хирургични методи, да се разрешат проблемите, които до скоро са били в сферата на научната фантастика.

Мъже, позволете на специалистите от института по Андрология да се погрижат за личния Ви проблем и да осигурят най-модерното и професионално лечение, за да имате пълноценен сексуален живот. Бъдете сигурни и в това, че Безплодието се решава!


Клиника по Андрология и Урология


Алтернативен адрес на тази страница - AndrologiaBG.infojoker.bg


Медицина и Фармацевтика - Лечебни заведения - Болници, Поликлиники, ДКЦ